Öneride bulun
Toplam yorum: 6000
Bu ayki yorum: 0

E-Dergi

setforumcu tarafından yapılan yorumlar

31.01.2012

Maneviyata aç olan kalbimize kulak asmak istemezmiyiz? Öyle bir devirki kalp hüzünlü, ruh daralmakta her an.. Kalbin Zümrüt Tepelerine dogru yol almak bir nebze nefes aldiriyor insana.
31.01.2012

Buradan kime seslenecegimi pek bilemiyorum aslinda. Dogrudan Ibrahim abimize mail mi atmali aceba? Neden kitaplarinin hiç biri satista degil? Birkaçi var elimde suan, oysa çok isterdim tüm kitaplarini satin almayi. Üzüntümü ve beklentimi burada paylasayim madem.
Sepia ve Ask 29 harftir kitaplarini okumus biri olarak bu ve diger kitaplarini okumayi sabirsizlikla bekliyorum.
12.10.2011

Yorumcu ürünü kitapavrupa 'dan satın almış.
Bir hukuk ögrencisi olarak, hukuk ilmiden bir çok seyin aslinda islamda kaynak buldugunu bu kitapla ögrendim.
Bunu daha önce bilmeyisim belkide yurtdisinda egitim görmemden kaynaklaniyor olabilir.
Fakat kitabi iyiki almisim diye dusunuyorum. Zira bir cok ilim dalinda da oldugu gibi, cogu kesif, bulus veya ilkler islama dayanirklen, veya islam alimlerince kesfedilirken, maalesef batili alimlere veriliyor. O nedenle bu gercekleri basta kendimizin ogrenmesi gerekirki yanlislara mudahele edilsin.
11.10.2011

günümüzde bir çok akil karistiran konulara Kuran ve sünnet perspektifinde açiklik getirilmektedir. Acik ve net üslupla yazildigi için kolayca okunup anlasiliyor. 2. cildide aynen öyle.
10.10.2011

Yorumcu ürünü kitapavrupa 'dan satın almış.
Kendim daha alip okuyamadan en sevdigime, Yunus sevdalisi, oldugu için hediye edecegim. Iskender Palayla tanismasi için güzel bir vesile olacagina inaniyorum. Siparis verelim bakalim :)
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.