Öneride bulun
  Süper Fırsat

Babam İsmail Bey

Başlıyoruz sohbete, anlatırken gözlerinin içi gülmeye başlıyor. İlk söylediği çok anlamlı bir söz oluyor aslında. Bu birçok şeyi anlatıyor insana “FAKİRDİK AMA ÇOK MUTLUYDUK.” İlerleyen konuşmalarında bu cümleyi hep o eski günlerine, çocukluk günlerine gittiğinde tekrarlıyor. Aslında çok önemli bir şey bu. Düşünün, Yunanistan’da çok varlıklı bir aileden gel Niksar’a, iki göz odada fakir bir hayat sür ve seninle birlikte gelen insanların bir kısmı konaklarda yaşarken sen altı çocukla mutlu bir hayat sür ve bu mutluluk o tarihlerde daha beş altı yaşlarında bir çocuğun aklında bu şekilde kalsın ve yıllar sonra bile en çok hatırladığı şey bu olsun. Helal be dedem seni örnek almamız lazım.

Yayınevimizin kurulduğu günden beri yanımızda olan ve bize olan desteklerini hiç esirgemeyen Serdar Kutlu’yu artık bir yazar olara aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Keyifle okuduğumuz eserini Türk Edebiyatı’na kazandırdığı için şükranlarımızı sunuyoruz.

Uğur Ziya Şimşek

Yayın Tarihi
ISBN 6054685554
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 124
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/babam-ismail-bey/286920.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:252548/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,34 €
Liste Fiyatı: 0,53 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (kitapavrupa.com'da SATIŞ DIŞI)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.