Öneride bulun
  Süper Fırsat

Sohbetler

Dinlerin devri bitti.

Eski maneviyatlar maddeyi defediyordu ve ondan kaçmak istiyordu. Şimdi, her şeyi içeren her şeye adapte olan Evrensel Maneviyat Çağına, ilk saflığınızdaki manevi deneyimlerin yaşandığı Çağa girdik. Yeni maneviyat, bugünün maneviyatı maddeyi benimsiyor, ona hükmediyor ve onu dönüştürüyor.

Sri Aurobindo'yla Anne ne materyalist ne de spiritüalist; her ikisini kabul ediyorlar, ama ruhun dönüştüğü, tanrısallaştırdığı bir madde, hakikati sürekli inkar edeceğine hakikati ifade etmeye kadir bir madde istiyorlar.

İnsan dünün yaratımı.

Sri Aurodindo'yla Anne yarının yaratımını, yeni bir türün, leni bir dünyanın tezahürünü, süpraakılsal dünyanın, süpraakılsal varlığın gelişini müjdelemeye geldi ve insansal bir vücutta süpraaksılsal bilinci enkarne ederek, izlenecek yolun niteliğini açığa vurmakla kalmadı, kişisel realizasyonlarıyla bizlere bizzat kendileri örnek olarak dönüşümün gerçekleştirebileceğini ve zamanın geldiğini kanıtladı.

Çevirmen: Adnan Çika
Yayın Tarihi
Orijinal Adı Conversations
ISBN 9758612069
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 371
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 3. Hm. Kağıt
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/sohbetler/45727.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:40611/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,74 €
Liste Fiyatı: 1,14 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.