Öneride bulun

İnfaz Çetesi
12 Eylül Öncesi Siyasi Cinayetler

…Bu kitapta, 12 Eylül darbesinin hemen öncesinde sırf siyasi görüşleri nedeniyle cinayet örgütlerinin kurbanı olanların trajedilerine tanık olacaksanız. Bu cinayetler Adana, Kayseri ve Nevşehir’de bir dönem yaşanan karanlık olayları içeriyor.
Gazeteci Recep Bulut bu olayları 30 yıl boyunca yurtiçinde ve yurtdışında araştırdı. Adana, Kayseri ve Nevşehir’de 1978’de başlayıp 12 Eylül 1980’e kadar devam eden süreçte onlarca insanın hunharca öldürüldüğü olaylar zincirini polis ve mahkeme tutanaklarında takip etti.
Anlatılan suç ve suçlulara ilişkin tanıkların ifadelerini okuduğunuzda sizler de sarsılacaksınız. İnsanların, nasıl olup da sadece siyasi düşünceleri uğruna böylesine kolayca öldürüldüğüne şaşıracaksınız. Siyasi görüşü farklı sanılarak aynı görüşte olan çetelerce infaz edilen kurbanlara hayıflanacaksınız.
İşte, olaylar, tetikçiler, kurbanlar ve azmettiricileri ile karanlık bir dönemin tutanakları.
Daha önce hiçbir yerde yazılmamış yepyeni bulgular….

Yayın Tarihi
ISBN 6054607365
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 440
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/infaz-cetesi-amp-12-eylul-oncesi-siyasi-cinayetler/276981.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:34621/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,82 €
Liste Fiyatı: 1,27 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.