Öneride bulun

1820-1923 Arası Çok Tarz-ı Siyaset

Anadolu; Hititler’in, Lidyalılar’ın, Frigyalılar’ın, Urartular’ın, Romalılar’ın, Selçuklular’ın, Osmanlılar’ın yüzyıllar boyunca vatanı olmuş ve birçok medeniyete beşiklik etmiştir. Fransız tarihçi Camil Julien’in söylediği “Fransız toplumunu bin yılda Fransız toprağı yarattı” sözü elbette Anadolu ve Anadolu insanı için de uyarlanabilir.

Türkler’i tanımak, bu toprakları tanımaktır. Biz Bu kitapta, Türkler’i bugün bile yakından etkileyen ve tarihin getirdiği zorlamalar ile oluşan düşünce hareketlerini, yine tarihin ışığında incelemeye çalıştık. Bu kitap, 1820-1923 yılları arasında yaşananları anlamak için okuduklarımızın toplamıdır.

“Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur.”
Mustafa Kemal (Atatürk)

Yayın Tarihi
ISBN 6055535803
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 460
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/18201923-arasi-cok-tarzi-siyaset/304195.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:229523/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,01 €
Liste Fiyatı: 1,55 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.