Öneride bulun
  Süper Fırsat

99 Ben

Bu kitapta okuyacaklarınız, bir nisan sabahı çaresizliğimizin dönüşümüdür. 99 tane şiir var bu kitapta, başka bir şeyler daha var. Hayatımın bir bölümünü şiir formatı kullanarak anlatmak istedim diye bir cümle yazmalıyım buraya aslında.
Bu şiirlerin hepsi için şifreli demek isterdim, şifreyi çözdün mü tamam demek isterdim, derdim demesine de, şiir dediğin ne ki? Tek derdim buydu; şiirin şifresini çözdüm, derdim kalmadı, kalmadı bi derdim derdim de, dememek lazım. “Bir şeyler pirelendi kıçımda, cemreyle bir anda doğup çıktı, büyüdü, olgunlaştı, düştü eteklerime, silktim gitti” desem en doğrusu olur.
Bir söylemim oldu dedim kendi kendime, e diyeyim dedim sonra herkes-cik-lere, diyeyim de, nasıl diyeyim diye de düşündüm bir süre ve yazdıklarımın ve çektiklerimin aslında dramatik bir kurguyu yanında taşımasını da katarak; başı-sonu olan bir hikaye anlatmaya karar verdim.
Benim de bir kahramanım var. O da acıkıyor, acıyor, acıtıyor. Âşık oluyor sonunda aşka.

Yayın Tarihi
ISBN 9786058182295
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 142
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 14 x 21 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Şiir (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/99-ben/567339.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11336287/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,01 €
Liste Fiyatı: 1,55 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.