Öneride bulun

Ah İstanbul “Askerler Amfilerdeydi” 1. Cilt

Ben 1960’lı yıllarda doğan pek çok Türk gibi, iki bakan ve bir başbakanın idamına kadar vardırılan zalimliklerin gölgesinde, üzerimizden uzaklaştıramadığımız puslu havasıyla ilk darbenin, toplumda bıraktığı ve maalesef hâlâ ıslah edilememiş derin izlerinin, o bitmek bilmeyen sancılı ikliminde büyüdüm. Unutamadığım, insanların çoğu, hep tedirgindiler. Devlet ricalinden, özellikle askerden ve polisten hatta mahalle bekçisinden bile çok korkuyorlardı. İkinci darbeyi ise üniversite öğrencisi olarak yaşadım ve hâlâ acısını çektiğim travmatik tecrübelerim oldu.
Elinizdeki kitabımın erkek kahramanı Yusuf, şahsımı temsil etmektedir. Eserin bayan kahramanı Fazilet ise, ilkokul beşinci sınıfta kurgulayıp ortaokul sıralarında büyüttüğüm, bütün çabalarıma rağmen bulamadığım; üniversite yıllarımda kılık değiştirterek tesettüre büründürüp sineme gömdüğüm, ancak yalnızlığımda hep var olduğunu düşlediğim, hayalimdeki sevdiğimdir.
 

Yayın Tarihi
ISBN 9786256864252
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 325
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 14 x 21 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Roman (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/ah-istanbul-askerler-amfilerdeydi-1-cilt/657825.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11762412/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
13,90 €
Liste Fiyatı: 21,39 €
Kargoya Teslim Tarihi: Yaklaşık 7 İş Günü
Kazanacağınız Puan: 374
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.