Öneride bulun
  Süper Fırsat

Aktörlük Üzerine Aykırı Düşünceler

Aktör, duyarlı bir insan mıdır? Rolünü duyarak mı oynar, yoksa duyarlılığından tümüyle sıyrılmış, kafasında yarattığı ideal bir modeli bilinçle canlandırmaya çalışan usta bir taklitçi midir?
Ansiklopedi'nin bayraktarı, Fransız Aydınlık Devri filozoflarının en büyüğü Diderot, bu eserinde aktörlük mesleğinin bir ana problemini, diyalog janrının çapına erişilmez ustası olarak, heyecanlandırıcı, sürükleyici, eğlendirici bir üslup içinde inceliyor. Aktörlüğün bu problemi aynı zamanda insanlığın bir problemidir, çünkü aktör de bir insandır ve her insan toplum içinde bir ölçüde rol yapar.

Çevirmen: Sabri Esat Siyavuşgil
Yayın Tarihi
Baskı Sayısı 2
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 117
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 3. Hm. Kağıt
Boyut 12 x 19 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/aktorluk-uzerine-aykiri-dusunceler/26598.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:170053/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,19 €
Liste Fiyatı: 0,29 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.