Öneride bulun
  Süper Fırsat

Arzu

“Meçhul Filozof” lakabıyla tanınan Fransız filozof Louis-Claude de Saint-Martin 1743’te doğdu ve muhtemelen 1803’te öldü. Muhtemelen diyoruz, çünkü kimileri halen yaşadığını iddia ediyor. 
Kitaplarını ilginç tarihlerde yayınladı Meçhul Filozof; İlluminizmin açık devrimci bildirisi olan Arzu İnsanı 1790’da, İnsan-Ruh Bakanlığı ise 1802’de okuyucularla buluştu. “Fikrimin varlığa kavuştuğu parlak ışık, ebedi ışığın bariz görkemi, Tanrı seni kutsasın”… Philippe Sollers bu noktadan, hızla, mevcut dünyamıza geçiyor; onu her daim büyüleyen kadınlara, arzuya ve karşı-arzuya, “sınırsız ve şiddetli şiddete” geliyor… “Her durumda yeni bir dünya, karşı-arzunun dünyası doğuyor. Arzu kaba ve absürttü, karşı-arzuysa güvenliği yeniden sağlıyor. Erkekler fantezilerindeki kadınların peşinden koştuklarında gülünçlerdi. Bunun son bulacağı yok, elbet devam edecek, ama artık eski numaralar sökmeyecek…”
 

Çevirmen: Prof. Dr. Nilgün Tutal Cheviron
Yayın Tarihi
ISBN 9786254493355
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 120
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12 x 20 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/arzu/595123.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11462589/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
5,04 €
Liste Fiyatı: 7,75 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.