Öneride bulun
  Süper Fırsat

Atatürk’ün Sergi Vapuru

Atatürk, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyaya anlatmak için bir “Sergi Vapuru” tasarlar: Karadeniz Vapuru.
Bu “Sergi Vapuru”, Avrupa’nın bütün önemli limanlarını tek tek ziyaret edecek ve Türk kültürünün ve genç Cumhuriyet’in başarılarını dünyaya tanıtacaktır. 86 gün süren gezide, Karadeniz Vapuru 13 ülkeye uğrar ve büyük ilgi görür: Fransa, Almanya, İspanya, İngiltere, Sovyet Rusya, İtalya, Polonya, İsveç, Danimarka, Finlandiya, Belçika, Hollanda, Cezayir.
Bu kitap, Karadeniz Vapuru’nun ikinci kaptanı Süreyya Gürsu’nun 1935 yılında Deniz Mecmuası’nda yayınladığı  seyrüsefer hatıralarından Pınar Ayhan tarafından derlenmiştir.
Hatıraları okuduğunuzda, hem Atatürk Cumhuriyeti’nin başarılarının dünyada yarattığı hayranlığı görecek hem de dönemin Avrupa’sını tanıyacaksınız.

Derleyici: Pınar Ayhan
Yayın Tarihi
ISBN 6059833936
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 272
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 15 x 23 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Tarih » Diğer
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/ataturkun-sergi-vapuru/477001.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:7071469/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,53 €
Liste Fiyatı: 2,36 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.