Öneride bulun
  Süper Fırsat

Barla Lahikası (14x20)

Bediüzzaman Said Nursî, Risale-i Nur hareketini bir gergef gibi sabırla örüyor, talebeleri arasındaki ilişkileri sıcak tutmaya çalışıyor, aralarına en ufak bir menfez, en küçük bir fasıla girmesini istemiyordu. Bunun için de talebeleriyle sıkı bir diyalog içerisinde olması gerekiyordu. Lâhika Mektupları yoluyla Nur talebeleri arasında köprü kuruyor, onlarla görüşüyor, tartışıyor sorularına cevaplar veriyordu.
Yayınevimiz tarafından hazırlanan Barla Lâhikası’nda Üstad Bediüzzaman’ın Nur talebelerine yazmış olduğu mektuplarla, Nur talebelerinin Bediüzzaman’a yazdıkları mektuplar iki ayrı bölüm halinde toplanmıştır.

Yayın Tarihi
ISBN 9756382486
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 496
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Şamuha Kağıt
Boyut 14 x 20 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » İslam » Kültür
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/barla-lahikasi-14x20/448916.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:5270356/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
4,08 €
Liste Fiyatı: 6,27 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.