Öneride bulun
  Süper Fırsat

Bataklıkta Asansör Var

Beşir ve Cengiz eğilerek yanaştılar. Muharrem onları tilkiye benzetti. Kıkırdarken eliyle ağzını örtüp omuzlarını kıstı. Poşetin ağzını açtığında aynı anda ellerini daldırdılar. Yakaladıklarından bir parça bölüp birbirlerine uzattılar. Kıtlıktan çıkmış gibi homurtuyla yediler. Nasıl da acıkmış olduklarını anımsadılar. Kocaman ısırdıkları peynirleri çikolata yiyormuş gibi keyifle çiğnediler.

Yiyeceklerin hepsini bir anda bitirmişlerdi. Sözleşmiş gibi soluk verdiler. Boşalan poşeti düzeltip katlayan Muharrem cebine tıktı. Rüstem Amcanın çöpleri için kullanabileceklerini söyledi.

Okan sözünü tutmuştu. Gerçekten de yemek sunmuştu. Hem de bir özveriyle -ailesinden gizleyerek- dostluk göstermişti. Kaykılarak oturdular. Gökyüzü aydınlıktı. Yıldızlara baktılar. Her biri ayrı bir öyküyü anımsatıyordu.

Bana göre bir romanı değerli kılan yaşamdaki olayların seyrini kendi kurgusuna yönlendirebilmesidir. Hülya Tozlu bunu ustaca kullandığı için kitaplarını okurken çok mola vermezsiniz. Başlar ve bitirirsiniz.

EŞREF AKYILDIZ

Yayın Tarihi
ISBN 6054777822
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 194
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 14 x 21 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Roman (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/bataklikta-asansor-var/361827.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:1010556/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,56 €
Liste Fiyatı: 0,86 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.