Öneride bulun
  Süper Fırsat

Berzah ama Cennet

Safavi, Cennet Koridoru ardından kaleme aldığı bu ikinci romanıyla çok okunan bir yazar olma başarısını sürdürdü ve İran’ın meşhur yazarları arasına girmeyi başardı.
Boşanmaya çalışan bir kadının yaşadığı travma ve psikolojik mücadeleleri
Kalabalık ailesinden usanıp sükûneti eşiyle kurduğu yuvada bulmaya çalışan bir kadının hüzünle biten evliliği… Boşanmış bir kadın olarak babaevine geri dönüş, hayata tutunma çabası ve psikolojik mücadeleler… Eser, sıradan bir trajedi hikâyesi izlenimi verirken, daha çok psikolojik yönüyle öne çıkmaktadır. Kitabın içerisinde kalın puntolarla yazılan bölümler psikolojik tahlillere yer verilen kısımlardır.
Alıntı
“Aşk ve sevgi de kumar gibiymiş. Mantıklı gelse bile her şeyini masaya yatırmamalısın. Çünkü kaybeden sen olsan da en azından ayağa kalkmaya gücün olabilsin”

Çevirmen: Dr. Berna Karagözoğlu
Yayın Tarihi
ISBN 9786056846823
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 340
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/berzah-ama-cennet/478112.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11979319/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,81 €
Liste Fiyatı: 2,79 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.