Öneride bulun

Bir İki Üç Tıp
Tebabet Komada Doktor Depresyonda Hasta Teyakkuzda!

Bir zamanlar kutsal meslek olarak bilinen hekimliğin saygınlığı hızla azalmaya başladı. Bugün doktor denince, hayat kurtaran, dertlere deva bulan kişiler değil; bıçak parası alan, hastanede yüzüne bile bakmadığı hastalara muayenehanede candan ilgi gösteren, ilaç firmalarının bir dediğini iki etmeyen kimseler anlaşılıyor.

Tıptaki yozlaşmada, başta ettikleri yemini unutan bazı doktorların bizzat kendileri olmak üzere, oy peşinde koşan popülist siyasetçi ve bürokratların, kişiliğini yitimiş üniversitelerin, boğazlarına kadar politikaya batmış bir tabip odalarının, tek amaçları daha çok kar etmek olan ilaç endüstrisinin de önemli katkıları var.

Sonuç ise gerçekten acıklı! Tıp komada doktorlar depresyonda, hastalar teyakkuzda. İlaç endüstrisinde ise işler tıkırında!

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta Bir İki Üç Tıp diyerek bu kötü gidişe nokta koymak istiyor. Hala vicdanına söz geçirebilen meslektaşlarını mücadeleye çağırıyor!

Yayın Tarihi
ISBN 6054325399
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 232
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Sağlık-Tıp » Genel
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/bir-iki-uc-tip-amp-tebabet-komada-doktor-depresyonda-hasta-teyakkuzda/248685.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:194455/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,45 €
Liste Fiyatı: 0,69 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.