Öneride bulun
  Süper Fırsat

Büyükannenin Öğrettikleri

Johanna Spyri, ülkemizde daha çok, iki kitaplık ilk romanı Heidi ile bilinir. Spyri eserlerinde, manzaraları betimlemeteki başarısı ve çocukların duygularını, dünyaya nasıl baktığını anlatmaktaki ustalığı ile bilinmektedir. Büyükannenin Öğrettikleri adlı eserinde de bu anlatım ustalığı öne çıkmaktadır.

Büyükannenin Öğrettikleri adlı eserinde de bu anlatım ustalığı öne çıkmaktatır. Tüm yaşamını İsviçre’de geçiren Johanna Spyri (1827-1901), Fransa-Prusya Savaşı'nın gazilerine, öksüz kalan çocuklara yardım amacıyla para kazanmak için hikâyeler yazmaya başladı. Hikâyeleri çok beğenilince bir başka öksüz çocuğun romanı Heidi’yi yazdı. Büyükannemin Öğrettikleri’nde de kahraman, öksüz Trini’dir.

 Spyri'nin çocukların doğal masumiyetine, iyilik ve erdemli bireylere dönüşme yeteneklerine olan inancı, çağdaşı Hans Christian Andersen ile benzerdir.
 

Çevirmen: Simin Şahin
Yayın Tarihi
ISBN 6257245470
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 66
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/buyukannenin-ogrettikleri/571332.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11356675/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,67 €
Liste Fiyatı: 2,57 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.