Öneride bulun

Çin Yüzyılı / Yükselen Çin Ekonomisi

Bu kitap, Japonya’yı hedef alan 1980’lerin medya geleneğindeki gibi Çin’i ne hedef almakta ne de "Japonya bir numara" tarzında övmektedir. Bu kitabın amacı daha ziyade kaçınılmaz olarak büyüyen Çin’in iş dünyası, çalışanlar ve tüm dünyadaki (özellikle de Amerika’daki) tüketiciler üzerinde bırakacağı etkiyi görmeye çalışmak ve şirketlerin ve kişilerin yeni düzende rekabet edebilmeleri için yapmak zorunda kalacakları şeyleri belirlemeye çalışmaktadır.

Çin, küresel seviyede üstün bir oyuncu olarak ortaya çıkıyor ve her iş insanı onun evriminden o veya bu şekilde etkilenecek. Çin Yüzyılı’nda Oded Shenkar, bize tam da gözümüzün önünde cereyan eden değişimler hakkında muhteşem bilgiler veriyor. Bu, yirmi birinci yüzyılda başarılı olmak isteyen her işletme yöneticisinin okuması gereken bir kitap.

Lionel Nowell Başkan Başyardımcısı ve Sayman, Pepsico Inc.

Çevirmen: Semih Türkoğlu
Yayın Tarihi
Orijinal Adı The Chinese Century
ISBN 9944975797
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 264
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/cin-yuzyili--yukselen-cin-ekonomisi/98794.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:136160/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,45 €
Liste Fiyatı: 0,69 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (kitapavrupa.com'da SATIŞ DIŞI)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.