Öneride bulun
  Süper Fırsat

Duygu Uygarlığı

Duygu Uygarlığı, ana kahraman Duygu’nun yazdığı ütopik toplumu anlatan bir roman. Yani roman içinde bir roman. 
 
Romandaki toplumda insanlar, yasalarla sözlü şiddetten korunarak birbirine saygının, anlayışın, ruhsal sağlığın öncelendiği bir düzen kuruyor.
Peki bu düzen başarılı olacak mı?
 
Romanda Dalai Lama’nın “Bu dünyanın daha fazla başarılı insana ihtiyacı yok; aksine barışçı, iyileştirici, onarıcı, öykücü ve sevgi dolu insanlara ihtiyacı var.” düşüncesi temel alınarak Duygu Uygarlığı toplumu yaratılıyor. Duygu Uygarlığı'nın yolu Dalai Lama'nın yanı sıra Freud ve Karl Marx gibi düşünce/siyaset tarihinin iki önemli ismine de düşüyor. Roman sayfalarında beliren bu düşünürler yolunu bulmaya çalışan okurun elinden tutuyor.
 
Yazarlık merdivenlerini teker teker tırmanan Gülüş Türkmen, bu son romanıyla hayli iddialı. Okuru da kendisiyle beraber yukarı çıkaracak gibi.

Yayın Tarihi
ISBN 9786055862244
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 200
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Roman (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/duygu-uygarligi/669628.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11823103/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
7,33 €
Liste Fiyatı: 11,27 €
Kargoya Teslim Tarihi: Yaklaşık 7 İş Günü
Kazanacağınız Puan: 280
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2026
© 2010-2026 Her Hakkı Saklıdır.