Öneride bulun
  Süper Fırsat

Erkeklerden Nefret Ediyorum

Kadınlar, bilhassa da feministler uzun zamandan beri erkek düşmanlığıyla suçlanıyor. Kadınlarsa bu iddiayı içgüdüsel olarak reddediyor, ne de olsa geçmişte bundan çok daha azı yüzünden kazıklarda yakıldılar. Peki ya erkeklere güvenmemek, onlardan hoşlanmamak –ve evet, belki de nefret etmek– cinsiyetçiliğe karşı etkili bir cevapsa?
 
 
“Erkekleri sevmeme hakkımız olmalı,” diyen Harmange bu kitapta, kişisel düzeyde değil de genel anlamda kadınların erkeklerden hoşlanmama ve onlara güvenmeme hakkına sahip olması gerektiğini savunurken, kadın dayanışmasına yönelik modern tavırları sorguluyor. Bu bağlamda Erkeklerden Nefret Ediyorum; feminizm, cinsiyetçilik ve kadınların her gün maruz kaldığı eril baskı üzerine kaleme alınmış, dayanışmayı ve kız kardeşliği kucaklayan, es geçilmemesi gereken bir metin.
 
 
Heyecan verici… bir özgürlük çağrısı. Harmange’ın yazını kadınlara ve onların yeteneklerine sarsılmaz bir inançla dolup taşıyor.
 
THE INDEPENDENT

Çevirmen: Neslihan Elagöz
Yayın Tarihi
ISBN 6057462954
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 104
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12 x 16 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Diğer
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/erkeklerden-nefret-ediyorum/581925.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11415857/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
6,85 €
Liste Fiyatı: 10,55 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.