Öneride bulun

Gulliver'in Gezileri 1-2 : Gülliver Cüceler ve Devler Ülkesinde

Doktor Gulliver dürüst, kendi halinde bir adamdır ve ailesiyle sakin bir yaşam sürmekten başka bir isteği yoktur. Ancak geçim şartlarının zorluğu, onu gemilerde çalışmaya yöneltir. Gulliver denizaşırı seferler yapan gemilerde doktorluk yaparak dünyayı dolaşır. Günün birinde korkunç bir fırtına gemisini batırır; Gulliver de kendini, her şeyin minicik olduğu tuhaf bir ülkede bulur. Lilliput adındaki bu ülkenin yerlileri bir dev olduğunu düşünerek onu esir alırlar. Bu ülkeden canını zor kurtaran Gulliver’in ikinci gezisi ise daha tuhaf bir yere, devler ülkesine olacaktır.

Edebiyat tarihinin en ilginç maceralarını sayarsak, Gulliver’in Gezileri ilk sıralarda yer alacaktır. Her sayfasında bizi şaşırtan, ne kadar tuhaf olursa olsun gerçeklik duygumuzu zedelemeyen bu eser, yüzyıllar sonra bile yeni yazılmış gibi heyecan vericidir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın İlköğretim 100 Temel Eser listesinde yer alan bu kitapta Gulliver’in I. ve II. seyahatleri yer almaktadır.

Çevirmen: İrfan Şahinbaş
Yayın Tarihi
ISBN 6053601241
Baskı Sayısı 2
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 155
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19 cm
7-10 Yaş
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/gulliverin-gezileri-12--gulliver-cuceler-ve-devler-ulkesinde/287505.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:1107982/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,15 €
Liste Fiyatı: 0,23 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.