Öneride bulun
  Süper Fırsat

Hasssta Mısın Necati!

Gelin kaynana muhabbetleri… Bildiğimiz üzere insanlık tarihi kadar eskidir. İnsanlık tarihi boyunca bu duruma maruz kalmayan bildiğimiz üç insan vardır. Birincisi Hz. Adem (A.S.) peygamberimizdir. İkincisi de Hz. Havva (A.S.) annemizdir. Onlar ilk insanlardı, öncesi olmadığı için gelin kaynana muhabbetlerini yaşamamışlardı. Üçüncüsü de Hz. Meyrem (A.S.)’dir. Hz. İsa (A.S.) ı babasız olarak dünyaya getirdiği için kayın validesi yoktu. Bu üç kişinin dışında istisnalar (yetim öksüz olanlar vb.) hariç hemen her insanoğlu bu duruma maruz kalmış ya da şahit olmuştur.
Kadınlar için, asker ocağındaki devrecilik olayı gibi kendi kaynanasından öğrendiği kaynanalığı gelinine dayatan kadınlar ile kocasını, kocasının annesi ile paylaşamayan kadınların tutumu ister istemez gelenek hatta töre haline gelmiştir. Erkekler için böyle bir durum pek söz konusu değildir.
İşte bu törenin mağdurlarından, annesi Leyla Sultan ile eşi Leyla arasında kalmış olan, iki Leyla arasında bir “Leyla” durumuna düşmesinden sonra intiharın eşiğine gelmesini kendi ağzından mizahi bir dille anlatan Necati, müzakereci polis memuru Ahmet’in yardımı ile bu törenin çarklarının dişleri arasından kurtulabilecek midir?

Yayın Tarihi
ISBN 6050649826
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 160
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Roman (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/hasssta-misin-necati/555797.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11278267/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,61 €
Liste Fiyatı: 2,48 €
Kargoya Teslim Tarihi: Yaklaşık 9 İş Günü
Kazanacağınız Puan: 34
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.