Öneride bulun
  Süper Fırsat

Hazin Bir Hayat Hikayesi
Haziran Sendromları

Bir öğretmeni unutulmaz yapan şey öğrencisinin yüreğine dokunuşudur. Benim de ilkokul öğretmenim Halil Peker unutulmazların arasında yerini aldı. Hayatta en büyük mucize iyi bir öğretmene rastlamaktır. En büyük şansım iyi bir öğretmene rastlamak oldu. Bir heykeltıraşa mermer ne ise, öğretmen de çocuğa odur.
Öğretmen doğan güneşe benzer. Etrafı aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Taze ruhları işleyen ustadır öğretmen. Nesiller yaratır, ülkeler değil ama gönülleri fetheder. En iyi öğretmen ömür boyu öğrenci kalbindedir. Çok değerli öğretmenim Halil Peker yazdığı otobiyografi kitabıyla okurları ile buluşacak. Bu kitabıyla daha çok gönüller fethedecek.
Bu dünyada iki kişinin hakkı ödenmez. Birincisi; ayaklarının altı öpülesi analar; ikincisi, elleri öpülesi öğretmenler. Öğretmenim Halil Peker’e söylenecek o kadar çok güzel söz var ama en güzel söz; “iyi ki varsın öğretmenim.”
Yazarlık yolunda başarılar diliyorum.
Hatice Opak Bilgin
Gazeteci-Yazar

Yayın Tarihi
ISBN 9786055292263
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 335
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/hazin-bir-hayat-hikayesi-amp-haziran-sendromlari/578118.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11396607/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
12,65 €
Liste Fiyatı: 19,47 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.