Öneride bulun
  Süper Fırsat

Hilafetin Mahiyeti Şeriyyesi

Dönemde Mehmed Seyyid Bey’in hilafetin kaldırılması tartışmaları devam ederken mecliste Adliye Vekili olarak sık sık alkışlarla kesilen konuşması, Hılafetin Mahiyet-i Şeriyyesi adıyla aynı yıl kitaplaştırılmıştır.
 
Seyyid Bey’in Hilafetin kaldırılmasının şeriat açısından bir sakınca taşımadığını iddia ettiği konuşması meclisteki muhalefeti de yıldırmıştır. Hilafetin kaldırılmasının İslam tarihinde büyük bir yenilik olduğunu savunan Seyyid Bey’in eseridir.
 
Döneminde yayınlanan kaynak eserlerden biri olup, tıpkı basım Osmanlıcadır. Sınırlı sayıda hazırlanmıştır.

Yayın Tarihi
ISBN 6257981163
Baskı Sayısı 1
Dil OSMANLICA
Sayfa Sayısı 64
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/hilafetin-mahiyeti-seriyyesi/565842.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11328105/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,61 €
Liste Fiyatı: 2,48 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.