Öneride bulun
  Süper Fırsat

İnsanlık Adına Bütün Bitkilerden Özür Diliyorum

Bir bitki için Mozart’la rock müziği arasında fark olabilir mi?
 
Sonuçta bitkilerin duyamadıklarını biliyoruz.
Duyma organları olmadan bizim fark edemediğimiz frekansları algılayabiliyor, seçim yapabiliyor, Mozart’ı ya da ilahileri rock müziğine tercih ediyorlar. Vücutlarım uzatıyor, kısaltıyor, delikler açarak yoğunluklarını azaltabiliyorlar, hatta müzikle genlerini bile değiştirebiliyorlar. Kendisine su veren sahibini tanıyor, strese giriyor, aşık oluyor, kardeşine iltimas geçiyor. Bilinçaltımızdalar düşüncelerimizi okuyor hayvanlar alemini istedikleri gibi yönetiyorlar. Şaşırtıcı yeteneklere sahipler bitkiler. Bitkiler dünyasında bizlerin fark edemediği ve tanık olmadığı savaşlar ve ilişkiler yaşanıyor.
 
Toprağın ve bu gezegenin koruyucusu Aborjinler sırlarını bilgeliklerini ve kültürlerini kuşaktan kuşağa aktararak dünyanın son gününe ya da ilk başlangıca hazırlanıyorlar.
 
Onlara dokunmadan, kesmeden, kopartmadan önce tekrar düşün. Sen yaratmadın ve üzerlerinde deneyler yapma hakkına da sahip değilsin.

Yayın Tarihi
ISBN 9786257157179
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 150
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 16 x 23 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/insanlik-adina-butun-bitkilerden-ozur-diliyorum/613281.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11550243/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
11,86 €
Liste Fiyatı: 18,24 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.