Öneride bulun
  Süper Fırsat

Kabus

...Ve açtım gözlerimi; ne göreceğimi, ne düşüneceğimi ve Allah'a ne kadar çok şükür ve teşekkür edeceğimi bilmeden açtım gözlerimi. Karanlık bir odadaydım, bu oda benim hayalimdi, evimdi. Yanımda başka nefesler hissediyordum, bu benim özlemimdi. Aslında eski olan, yeni bir yerdeydim. Bu ise benim hayatımdı.



Şimdi hatırlıyorum ve artık anlıyorum. Yine her zamanki gibi gece olmuş ve ben gözyaşlarımın eşliğinde uykunun kollarına kendimi bırakmak üzereydim. Tek bir isteğim vardı; yeni, rahat ve eşsiz bir hayat. Bu dilekle yummuştum gözlerimi. Ve uyandığımı sandığımda, bir rüyanın tam orta yerinde olduğumu bilemezdim. Sahiplendim o hayatı, sevdiğimi sandım, alışmaya çalıştım oraya, pişman oldum sonra, kendime kızdım, öldüğümü sandım ve belki de ölüme en fazla bu kadar yaklaşabilirdim. Sonra aldım dersimi, anladım mesajı, anladım sahip olduklarımın değerini ve anladım her şeyin bir kâbustan ibaret olduğunu.

 

Yayın Tarihi
ISBN 6051801063
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 178
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Roman (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/kabus/379210.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:1121235/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,00 €
Liste Fiyatı: 1,54 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIÅž YOK (kitapavrupa.com'da SATIÅž DIÅžI)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.