Öneride bulun
  Süper Fırsat

Kahvaltıda Güneş Yedim (Ciltli)

Kahvaltıda Güneş Yedim, tamamen doğal malzemelerden üretilen güncellenmiş yeni baskısıyla raflarda!
 
Ekmeğimizin, çikolatamızın, ayakkabımızın, gömleğimizin, kitaplarımızın, koltuğumuzun, ilaçlarımızın ve hatta dinlediğimiz müziğin içinde hep onlar var. Gördüğümüz, dokunduğumuz, duyduğumuz, kokladığımız, tattığımız her yerdeler. Bazıları hasta ediyor, bazıları iyileştiriyor. İyisiyle, kötüsüyle bitkiler hayatımızın neredeyse her ânında varlar. Sadece bizim için vazgeçilmez değiller üstelik. Onlar olmasa dünyada başka hiçbir canlı hayatta kalamaz. 
 
Harika çizimlerle süslenmiş bir doğa kitabı olan Kahvaltıda Güneş Yedim, naneli diş macunundan pamuk tişörte kadar hayatımızın her alanında yer alan bitkilere bir saygı duruşu. Bitki uzmanı Micheal Holland, yediğimiz yiyecekleri, kullandığımız malzemeleri, soluduğumuz temiz havayı üretmek için bitkilerin nasıl güneş ışığı yediğini ve bitkilerden beslenen bizim de her an nasıl güneşi yediğimizi anlatıyor. Eğlenceli “Kendin Yap” projeleriyle ise bitkilerin dünyasına laboratuvar ortamında adım attırıyor.

Çevirmen: Fatih Dikmen
Çizer: Philip Giordano
Çizer: Fatih Dikmen
Yayın Tarihi
ISBN 9786057289582
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 128
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 24 x 30.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/kahvaltida-gunes-yedim-ciltli/673746.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11844439/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
26,76 €
Liste Fiyatı: 41,17 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.