Öneride bulun
  Süper Fırsat

Keşke İki Aylık Düşünce ve Edebiyat Dergisi Sayı:34 Mart-Nisan 2019

Mart-Nisan Keşke’si raflarda! Mart-Nisan 2019 dönemine ait 34 üncü sayı kitabevlerindeki yerini aldı.
Mart-Nisan Keşke’si Volkan Hacıoğlu’nun ‘Rüya Resimleri’ ve Aziz Kemal Hızıroğlu’nun ‘Semender’ şiirleriyle açılıyor. İbrahim Tığ’ın ‘Kiraz Mevsimi’, Çağın Özbilgi’nin ‘Çok Ölüm’, Hasan Ziya’nın ‘Bir Yaz Günü Gece Yarısı Titreme Anının Düşündürdükleri’ ve Gökhan Kılıç’ın ‘Larvalar’ şiirleri ise dergide yer alan diğer şiirler.
Anıl Bayram ‘Unutulmuşlar’ başlıklı hikâyesinde Raskolnikov, Bazarov, Rastignac ve Oblomov’un içinde bulundukları durumdan çıkmak için başvurdukları yolları anlatıyor. Hüseyin Akyüz ‘Uzaklaşan’ başlıklı öyküsünde aile evine dönüşün hissettirdiklerinden bir portre çiziyor. Hüseyin Alemdar ’41 Buruk/luk’ başlıklı yazısında -ister düzyazı deyin ister şiir-; keşkeleriyle birlikte aşkı anlatıyor.
Koray Feyiz ‘2000’li Yıllar Şiirinin İçsel Değeri’ başlıklı yazısında 2000’li yıllar şairlerinden örnekler vererek şiire bakış açısını irdelerken, Aziz Kemal Hızıroğlu ‘Familyasının Dölyatağını Kurcalayan Tür: Deneme’ başlıklı yazısında kendi içerisinde ve diğer türler arasında denemenin yerine ve önemine ışık tutuyor. Pencere köşesinde ise Oktay Rifat’ın ‘Fayda’ başlıklı yazısı yer alıyor.
 Ön kapakta her zaman olduğu gibi Alperen Köseoğlu’nun çizimi yer alırken, arka kapakta Engin Hamamcı’nın dizelerine Züleyha Öztürk’ün çizimi eşlik ediyor.

Yayın Tarihi
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/keske-iki-aylik-dusunce-ve-edebiyat-dergisi-sayi34-martnisan-2019/499115.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:8524272/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,37 €
Liste Fiyatı: 0,56 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.