Öneride bulun
  Süper Fırsat

Kitabın Ortası

Kitabın Ortası, bir tür modern Hikmetler Kitabı. Oysa fazla vakti olmayan insanların yaşadığı şu çağda yazılsa yazılsa bir Kitab-ül İblis yazılabilir ve insan da bu kitabın en nahif paradoksu, en çarpıcı aforizması olurdu. “Şeytanın gör dediği” türden paradokslarla dolu hayatın zihnimize düşür­dü­ğü aforizmaların toplandığı bu kitap, şaşkın, üzgün, bezgin, somurtkan ve umutsuz modern okur-yazarların çelişkilerine ışık tutuyor. Hakikati nefs emniyeti ve kafa konforu içinde arayan riyakâr, uyuşuklar değil bu sözlerin muhatabı. Bu kitap, her dâim yolda olan nitelikli okurunu arıyor.
Bu kitaptaki aforizmalar, rikkat ve dikkat sahibi okurlar için metinlerarasılıklarla kuramsal gön­der­meler içeriyor. Kitabın her sayfasında beş aforizma yer alıyor ve bu aforizmalar hangi dilde üretildiyse o dilde yani orjinal şekliyle paylaşılıyor. Umulur ki aylak ve nitelikli okur, en azından birini işaretlesin.

Yayın Tarihi
ISBN 6058079939
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 164
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13 x 20 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Şiir (yerli)
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/kitabin-ortasi/505341.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:8896521/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
2,02 €
Liste Fiyatı: 3,10 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.