Öneride bulun
  Süper Fırsat

Milletin Efendileri
Meclis ile Halk Arasında Kopuş

Erol Sarıal’ın, Osmanlı’dan bugüne milletvekili imtiyazlarını mercek altına aldığı bu kitabını okurken, kimi zaman vekillerimizin pişkinliği karşısında ağzınız açık kalacak, kimi zaman öfkelenecek, çokça da ‘artık bu kadarına pes!’ diyeceksiniz.
Milletin Efendileri, halkın sırtında her geçen gün biraz daha artan bir ‘yük’ün, çarpıcı bir tarihsel özeti adeta.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: “2002 ile 2011 arasında, maaşı enflasyon karşısında eriyen sadece iki kesim var. Bunlardan biri müsteşarlar diğeri ise milletvekilleridir.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek: “Bu milletvekillerini bu kadar gagalamanın kime ne faydası var? Biz kamuoyu baskısı endişesi nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz.”

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş: “Evimde bir haftadır et yemedim.”

BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder: “Vekil maaşları bana yetmiyor. Meclis lokantasında halkı ağırlıyorum.”

Yayın Tarihi
ISBN 6058752689
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 180
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/milletin-efendileri-amp-meclis-ile-halk-arasinda-kopus/295246.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:234504/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
2,04 €
Liste Fiyatı: 3,14 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.