Öneride bulun
  Süper Fırsat

Mozaik

Vatana ve millete hayırlı olsun.” temennisini seçimden önce ve sonra o kadar çok duymuştum ki! Tüm siyasilerden ve çoğu vatandaştan duyduğum o temenni cümlesi bir süre kulağımda çınladı. O çınlamanın durmasını beklerken aklıma gelen önemli bir soruyu yönelttim kendisine. O tevekküle girmiş havasını dağıtıp biraz kendine getirmem gerekiyordu onu belki de.
“Peki, seçim sonuçları her zaman vatan ve milletin hayrına mı gerçekleşir?”
Selami Başkan hiç beklemediği bir soruyla karşılaşmış gibiydi. Afallamasını fırsat bilerek aslında aynı anlama gelen o soruyu başka bir şekilde sordum.
“Daha doğrusu millet her zaman hayrına mı karar verir?”
 
Nihan Ertem, bizlerin yapması gerekip de yapmadığımız bir şeyi yapmış. Olayları yaşayanlarla konuşup doğruları kağıda döküp bir döneme ışık tutarken, asıl önemlisi yarın o günleri araştıracak tarihçilere kaynak bırakmış. Gelecekle ilgili tasvir de çok hoş olmuş. O nedenle Mozaik’in okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Eline sağlık Nihan!
Şahin Mengü
CHP Manisa eski Milletvekili
 

Yayın Tarihi
ISBN 6052397435
Baskı Sayısı 2
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 284
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/mozaik/428143.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:4710428/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,86 €
Liste Fiyatı: 1,32 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.