Öneride bulun
  Süper Fırsat

O’na Adanmış Öyküler

Keşke konuşmasan. Olmuyor. Eşyalarımı hemen bu gece toplayıp yarın yola çıkmak istiyorum. Hiç oyalanmadan. Hemen yarın. Neden Olmasın? Evet, tam da böyle yapacağım. Hayatımda ilk defa önce harekete geçip sonra düşüneceğim. Tıpkı senin gibi. “Sevil, ben İzmir’e geri döneceğim.”
İyice afalladın.
“Aslında hiçbir zaman İstanbul’u çok sevmedim. Annemi de kaybedince… Bütün sokaklar kirli, bütün binalar eski, bütün ağaçlar kurumak üzere gibi görünüyor gözüme. Karanlık geliyor bana bu şehir.” Ağlamaya başladın. Daha önce görmemiş gibi, yabancı biriymişim gibi şaşkınlıkla yüzüme bakıyorsun. Bu hoşuma gitti.
Yeşim E. Uşkun’un “O’na Adanmış Öyküler”inde insana dair güzellikleri ve kusurları ustalıkla kullanılmış bir dille okuyacak; onun çeşitli rollere bürünen öykü kahramanlarını tanıdıktan sonra çevrenize eskisinden farklı bakacaksınız.

Yayın Tarihi
ISBN 9786258285680
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 104
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/ona-adanmis-oykuler/678857.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11872402/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
6,05 €
Liste Fiyatı: 9,30 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.