Öneride bulun
  Süper Fırsat

Uzun Evler 2

Güneş, iki adam boyu yükseldi.
Tahaca, evinin önündeki seki taşına oturmuş, uzaklara bakarak dalıp gitmişti. Aydınlık bir gökyüzü vardı. Aydınlık gökyüzünde ak bulutlar uçuyordu. Aşağılardan, Akdenizden esen yel, deniz kokularına karışmış, taze, ıslak, nemli toprak kokuları getiriyordu.
Bir yerlere yağmur mu yağıyordu ne? Burnuna burcu burcu taze toprak kokusu geldi birden. Sonra yapraklar hışırdadı. Sonbahar mevsiminde kuru yaprakların hışırtısı bir başka güzel olur, Torosların yamaçlarında.
Bir yumak olmuş, seki taşının üstünde oturuyordu. Tek başına. Dalıp gitmişti. Bir damla yaş, gözpınarlarından çıktı, buruş buruş olmuş, çorak toprakları andıran yanaklarından yol yol kaydı, ince parlak bir çizgide. Yere düştü.  Kımıldamadı Tahaca.  Arkasından bir damla daha göz pınarlarından koparak yuvarlandı. Tahaca ağlıyordu sessiz sessiz.

Yayın Tarihi
ISBN 6057687791
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 596
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » Tarihi Roman
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/uzun-evler-2/549568.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11259790/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
11,69 €
Liste Fiyatı: 17,98 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.