Öneride bulun
  Süper Fırsat

Yabancılaşma

yabancılaşma, insanın evrende yanlış bir anahtar gibi hissetmesi, yanlış yere konmuş olmanın ağırlığıdır.
bu bir itirafname, bir deneme, bir manifesto. varoluşçu bir sorgulama: ‘kendilik’ ve ‘toplum’ arasındaki o bitmeyen diyalektik, apolloncu mağaranın düzeni ile dionysosçu çarşının kaosu, modern insanın nevrozlarını ve travmalarını deşifre eden bir yüzleşme.
emre timur, bu vasiyetinde felsefenin, psikolojinin ve edebiyatın sınırlarında dolaşarak, insanın en ham halini, o rahatsız edici çıplaklığını ortaya seriyor.
çünkü ona göre;
“insanı anlatmak demek, kıskanç, hain, ikiyüzlü, fetiş ve takıntılı bir yaratık hakkında konuşmak demek.”
bu kitap, hakikat’in peşinde yorulanlar için yazıldı: onu unutmak ve ‘anlam’ı avuçlamak üzerine. bu, yeni bir arketipin doğuşu: bilgesavaşçı.
kendi karanlık mağarasında bilgeleştikten sonra, hayatın gürültülü çarşısında dans etmeye cesareti olanlar için.

Yayın Tarihi
ISBN 9786259562162
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 208
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 2. Hm. Kağıt
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/yabancilasma/735594.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:12130085/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
8,19 €
Liste Fiyatı: 12,60 €
Kargoya Teslim Tarihi: Yaklaşık 7 İş Günü
Kazanacağınız Puan: 406
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2026
© 2010-2026 Her Hakkı Saklıdır.