Öneride bulun
  Süper Fırsat

Yaşama Gücü
Beyin Araştırmacısı Ord.Prof.Dr. Onur Güntürkün'ün Yaşam Öyküsü

Ordinaryüs Prof. Dr. Onur Güntürkün, 1958’de, İzmir’de dünyaya geldi. Annesi öğretmen, babası doktordu. Henüz dört yaşındayken Zonguldak’ta çocuk felcine yakalandı. Tedavilere Türkiye’de başlandı, Almanya’da devam edildi. Üç yıl süren tedavilerden sonra tekerlekli sandalyede oturabilir hale geldi. Halen Almanya’da Bochum Ruhr Üniversitesi, Biopsikoloji Kürsüsü Başkanıdır ve dünyanın önde gelen beyin araştırmacılarından biridir. O, hiçbir zaman zorluklara teslim olmadı. Hayatın zorluklarını bilim aşkıyla, araştırma heyecanıyla yendi. Yaşama gücünü hiçbir zaman kaybetmedi. Onun yaşamı, umutsuzluktan umut yaratmaya örnektir.

Yaşama Gücü, Onur Güntürkün’ün çok zorlu, aşılmaz sanılan engellerle dolu yaşamının ilginç, umutlu, örnek alınması gereken öyküsüdür. Bu kitabı okuyunca dünyaya, geleceğe daha iyimser bakacak; bilimi, hayatı daha çok seveceksiniz.

Yayın Tarihi
ISBN 6050202328
Baskı Sayısı 4
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 272
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/yasama-gucu-amp-beyin-arastirmacisi-ordprofdr-onur-gunturkunun-yasam-oykusu/304692.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11664389/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
3,71 €
Liste Fiyatı: 5,70 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.