Öneride bulun

Ayı (Ciltli)
Dokuz Kısa Oyun

Anton Çehov (1860-1904): Oyun ve hikâyeleriyle hayatın yalınlığı ve karmaşası içindeki insanlık durumlarını büyük bir duyarlılıkla işleyerek dünya edebiyatına damgasını vuran en önemli Rus yazarlarından biridir. Bu kitapta yer alan dokuz kısa oyununun altısı komedi, üçü dramdır. Başta Ayı olmak üzere komedileri tüm dünyada defalarca sahnelenmiş, büyük beğeniyle karşılanmıştır. Dramlardan Kuğunun Şarkısı ve Şehir Yolunda kendi hikâyelerinden, Tatyana Repina’ysa Suvorin’in bir oyunundan ilhamla yazılmıştır. Çehov kısa oyunlarında da tıpkı hikâyelerindeki gibi ilk bakışta önemsiz, gülünç ya da tuhaf görünen günlük olayları işlemiştir.
Yaşamın sıradan olaylarını kendine has, sade fakat bir o kadar çarpıcı üslubuyla sahneye aktararak Tolstoy’un onun için söylediği “Çehov eşsiz bir yaşam ressamıdır” sözlerinin doğruluğunu kanıtlamıştır.

Çevirmen: Tansu Akgün
Yayın Tarihi
ISBN 6053607441
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 220
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 20.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/ayi-ciltli-amp-dokuz-kisa-oyun/286864.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:77907/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,90 €
Liste Fiyatı: 1,38 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.