Öneride bulun
  Videosunu İzle
  Süper Fırsat

Bektaşi Demiş ki...

Bir insan güzellemesidir Bektaşi fıkraları. Anadolu insanının özgün ve özgür bir soluk alışıdır. İnsaniliğin, insan oluşun iki üç cümle ile savunulması ve insanlaşma kavgasının asıl öznesi olan insanın “düşünüyorum”, “varım”, “düşündüğüm doğrultuda yaşıyorum”, “başkaldırıyorum” demesi olan bu söylem, insan onurunun bayraklaşmasıdır bir bakıma.
Öner Yağcı’nın bir araya getirip sunduğu Bektaşi Demiş ki… güldürürken düşündüren, öğreten ve eğiten özellikleriyle bir yaşama biçimi anlayışının, dünyayı sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşlikle kucaklama özleminin dışavurumu, insanlığa aktarımı olan Bektaşi fıkralarını, dünyadaki haksızlıklara, adaletsizliklere, eşitsizliklere karşı çıkmanın insanca, bilgece sesini aktarıyor bize.


Yayın Tarihi
ISBN 9754067026
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 304
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Eğlence-Mizah » Fıkra
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/bektasi-demis-ki/377635.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:1116202/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,81 €
Liste Fiyatı: 1,24 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (kitapavrupa.com'da SATIŞ DIŞI)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.