Öneride bulun
  Süper Fırsat

Boşuna Anlatmamışlar 1

Hayat hikâyelerden ibarettir, hikâyelerde hayattan ibarettir. Bazen karşınızdakilere bir şeyler anlatmak
isteriz ve bunun için saatlerimizi harcarsınız ama istediğimiz etkiyi belki de yaratamayabiliriz. Bununla birlikte bazen bir tek hikâye bile anlatmak istediklerimizi tamamen anlatabilir.

Geçmişten günümüze uzanan bu hikâyeler aynı zamanda geleceğimize de ışık tutacaklardır. Aynı ifadeyi önceki kitabımız olan BOŞUNA SÖYLEMEMÎŞLER'de de kullandık. Yaşamın içinden, yaşamla ilgili derlenen bu hikâyeler hayata bakış açınızı değiştirecektir. Hayata karşı farkındalığımızı ve motivasyonumuzu arttıracaktır. Kitabın sonuna iki de şiir ekledim. Biri yaşamı anlatan, biri yaşayanı anlatan. Kitabın sonunda yer alan şiir, henüz 15 yaşında aramızdan ayrılan öğrencimiz ÖZGE KELLEÖZÜ’nün hikâyesini anlatmaktadır. Ruhu şad olsun.

Yayın Tarihi
ISBN 9750071348
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 156
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » KiÅŸisel GeliÅŸim
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/bosuna-anlatmamislar-1/357255.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:995224/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,30 €
Liste Fiyatı: 0,46 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.