Öneride bulun

Dune'un İmparator Tanrısı / Dune Dizisi 4.kitap

Leto, aşağıdaki adama baktı. "Senle ben, ikimiz mit katilleriyiz Moneo. Bizim ortak düşümüz budur. Seni temin ederim ki yönetim Olympia'daki bir Tanrı'nın makamından paylaşılan bir mittir. Mit ölünce yönetim de ölür." "Sayenizde öğrendim Efendimiz." "Bu düşünceyi yaratan o insan-makine, yani Ordudur dostum..." Moneo, orduları bilir. Orduları yönetmenin temel aracı olarak görmenin ancak ahmakların düşü olduğunu bilir.
Laser silahı makineden başka bir şey değil. Makinelerin tümü başarısız oldu ya da pabucu dama atıldı. Ama Ordu hala böyle şeylerin türbesine tapıyor. Ordu, yediği haltlarla büyücünün çırağı durumuna düştüğünü biliyor. Teknolojiyi dışarı salıyor, ama cin bir daha şişeye asla tıkılamaz... Frank Herbert'in on iki milyondan fazla satan muhteşem DUNE serisi, insanoğlunun hayal gücünün büyük başarıları arasındadır. Bir mesih efsanesi olan DUNE, liderleri niçin sorgusuz sualsiz izlediğimizi anlatır.

Çevirmen: Süha Sertabiboğlu
Yayın Tarihi
Orijinal Adı God Emperor of Dune
ISBN 9756557303
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 616
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/duneun-imparator-tanrisi--dune-dizisi-4kitap/47225.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:45582/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,61 €
Liste Fiyatı: 2,48 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.