Öneride bulun
  Süper Fırsat

Düzelmek ve Değişmek İçin Kendimizi Tanımak

Ey Ademoğulları, içinizden size ayetlerimizi haber veren elçiler geldiğinde, kim sakınır ve (kendisini) düzeltirse işte onlar için korku yoktur, onlar mahsun olmayacaktır. (Araf / 35) 
    
Kendisini “değiştirmeyen ve terbiye etmeyen’’ insanlar hiçbir zaman ilahi iltifata mazhar olamazlar. Kişinin istediği gibi yaşaması, ileride istemediği sonuçlara katlanması anlamına gelecektir. Kur’an’ın görmek istediği insan, kendisini bulduğu gibi bırakmayan insandır! 
    
Tüm değişimler sancılıdır, ancak “sonu tatlıdır”. Güçlü bir irade ister ve kuvvetli bir ikna sürecine ihtiyaç duyarlar. Sonra uygulama sürecine girilir, ancak insanın içini (huylarını) düzeltebilmesi ilk önce onu tanımasıyla başlayacaktır. Yeterince tanınmayan ve anlaşılamayan huyların yeterince düzeltilmesi kolay olmayacaktır. Ancak şunu hiç unutmayalım ki; problemli huylarla mücadele bir anda olacak bir mesele değildir, belki bir ömür boyu sürecek uzun bir süreçtir.

Yayın Tarihi
ISBN 6052174319
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 144
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » İslam » Kültür
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/duzelmek-ve-degismek-icin-kendimizi-tanimak/465174.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:6332648/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
3,82 €
Liste Fiyatı: 5,88 €
Kargoya Teslim Tarihi: Yaklaşık 7 İş Günü
Kazanacağınız Puan: 132
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2026
© 2010-2026 Her Hakkı Saklıdır.