Öneride bulun
  Süper Fırsat

İkindi Güneşi

"Şimdi artık doğrudan dertlere parmak basılıyor. "Dış güç"lere atıf yapılarak memleket dertleri sıralanıyor, IMF politikaları eleştiriliyor. İstanbul'dan dünya başkenti olarak söz edilebiliyor, dünya şehri olarak değil. Kıbrıs'tan, Ege'den, Karadeniz bölgemiz için beslenen kötü niyet ve planlardan bahsedilebiliyor, İsrail'in yayılmacı politikaları eleştirilebiliyor. ABD'ye posta koyulabiliyor, hatta Sultan Fatih'in "milli"liği vurgulanabiliyor.

Biz, sarsılmaz zannedilen hegemonyalara karşı yapılan posta koyuşları delikanlılık sayıyoruz ve delikanlılığı seviyoruz, kim ne derse desin!

İşte bu kadar genişlettiğime bakmayan, ben önce modernizmi kendi küçük dünyamda eleştiriyorum. İnsanlar "fıtrat"tan kopunca, kendilerine başka amaçlar, yaşama hedefleri belirlediler. Bunun genel ve yaygınlaşmış adı da şimdi "Tüketim" oldu.

Yayın Tarihi
ISBN 9789758618712
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 188
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi 2. Hm. Kağıt
Boyut 13.5 x 21 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/ikindi-gunesi/52838.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:50557/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
3,22 €
Liste Fiyatı: 4,96 €
Kargoya Teslim Tarihi: Yaklaşık 9 İş Günü
Kazanacağınız Puan: 52
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.