Öneride bulun
  Süper Fırsat

Kurşun Harflerin Efendisi

Bu kitap, Çanakkale ve ilçelerinin ilk günlük gazetesi Yeni Gelibolu’yu 57 yıl harf harf, satır satır elle dizerek her gün, her hafta sevinçle yayımlayan Gelibolu’nun “Abide Gazeteci”si Süleyman Tokgöz’ü anlatıyor.

1951 yılında başladığı mesleğini 60 yıldır kimsenin karşısında eğilip bükülmeden sürdüren Tokgöz, Uğur Mumcu’nun dediği gibi bir gazeteci olduğu için, yani “sır saklayan, haber ve bilgi kaynağını gizlemesini bilen, gerektiğinde hükümetlere ve güç odaklarına karşı savaşmayı göze alan” bir gazeteci olduğu için bugün hala ayakta ve başı dik; onun için vicdanı rahat.

Çocuğu gibi sevdiği gazetesini kapatınca, Yeni Gelibolu adını satın almak isteyen meslektaşlarını kibarca “O paraya ihtiyacım yok. Emekli maaşım bana yetiyor.” diye geri çeviren “cesur yürek” Süleyman Tokgöz’ün 60 yıllık meslek hayatı genç gazetecilere yok gösteriyor.

Yayın Tarihi
ISBN 6055941925
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 104
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/kursun-harflerin-efendisi/257834.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:38896/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
0,34 €
Liste Fiyatı: 0,52 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (TÜKENMİŞ)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.