Öneride bulun
  Süper Fırsat

Laz Kapital 3

Görüşleri tüm dünyayı etkileyen ve filozofların o zamana kadar sadece dünyayı yorumladığını ama esas olanın dünyayı değiştirmek olduğunu gösteren Karl Marx’ın Das Kapital eserini Laz Kapital’e dönüştüren mizah yazarı, senarist/yönetmen Yılmaz Okumuş, Laz Marks’ın Karadeniz şivesiyle ekonomi, siyaset, tarih, toplumsal ilişki ve gerçeklere yani Bernard Shaw’un deyimiyle dünyanın en acı şakalarına mizahi bir dil ve anlatımla yeniden hayat veriyor.
 
Bizım İdris gene ‘siniflari’ sordi. La 200 küsur yildur bulara toplumsal siniflari anlatiyrım ama Tirabizonsipor, hamsi, Fadime, kuymak orneği vermeyince anlamayler. Dedım, şu an yaşaduğumuz pandemik hayattan ornek vereyim. “Evde kal” denmesine rağmen her gün sabahun körinde işe gitmek zorinda olanlara; emekçi, evde kalup mayısda mi yoksa haziranda mi topi atacağini duşunenlere ‘kuçuk burjuva’; villasindan sitori paylaşanlara da ‘burjuva’ diyrık.

Editor: Özkan Özdem
Yayın Tarihi
ISBN 6057010070
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 160
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Eğlence-Mizah » Diğer
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/laz-kapital-3-/587080.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:11434569/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,85 €
Liste Fiyatı: 2,85 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.