Öneride bulun
  Süper Fırsat

Marka El Kitabı

Kurumsal kimlik gurusu Wally Olins’ten kolay anlaşılır, temel bir başvuru kaynağı…

“Dünyanın seçkin fikir önderlerinden biri olan Wally Olins bunu bir daha yapıyor! Güçlü ve açık bir anlatımla nasıl herkesin markalaştırmada uzman olabileceğini gözler önüne seriyor.”

Profesör Majken Schultz,
Kopenhag Business School

Bir sürü kişi markalaştırmadan bahsediyor, ama çok az kişi bunun nasıl yapılacağını biliyor. Kurumsal kimlik ve markalaştırma alanlarında genellikle dünyanın en tecrübeli uygulamacısı olarak kabul edilen Wally Olins, hayatı boyunca edindiği te¬crübeyi kısa ve öz fakat pratik bir rehber haline dönüştürüyor. Markaların ne olduğunu, nasıl yaratılacaklarını, nasıl işlediklerini ve nasıl sürdürüleceklerini, kendine has açık sözlü tarzıyla, tek tek açıklıyor. Sürecin bütün yönleri, “çekirdek fikrin” geliştirilip, ismin yaratılmasından, logonun tasarlanmasına ve başarılı bir markalaştırma programının hazırlanıp uygulanmasına kadar, detaylarıyla anlatılıyor.

Kullanışlı olduğu kadar ilham verici de olan bu kolay anlaşılır başvuru kaynağı, kurumsal kimlik ve markalaştırma alanlarıyla ilgilenen herkes için temel bir el kitabıdır.

Çevirmen: Fatih Yücel
Yayın Tarihi
ISBN 6058724105
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 112
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kuşe Kağıt
Boyut 16.5 x 22.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Ekonomi » İş Dünyası
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/marka-el-kitabi/267387.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:18988/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
1,12 €
Liste Fiyatı: 1,72 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ YOK (kitapavrupa.com'da SATIŞ DIŞI)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.