Öneride bulun
  Süper Fırsat

Yaratıcı Yazarların Yaratıcılığı ve Edebiyat Görüşleri

Goethe, Dürrenmatt ve Frisch'in kendi edebiyat maceralarını anlattıkları günceleri vardı. Serim İleri, Ferit Edgü, Orhan Pamuk, Ahmet Hamdi Tanpınar, Oğuz Atay, Salah Birsel, Attila İlhan, Fakir Baykurt, Adalet Ağaoğlu, Erendiz Atasü ve Aziz Nesin de çeşitli denemelerinde ve farklı zamanlarda yaptıkları söyleşilerde edebiyat alanında sergiledikleri yaratıcılığa ilişkin öznel yaklaşımlarını dile getirmişlerdir.

Alman ve Türk edebiyatının yanı sıra karşılaştırmalı edebiyat alanında da pek çok akademik araştırma ve incelemesi olan Gürsel Aytaç, bu kitabında "edebiyatta yaratıcılık" konusunu, yazararın kendi tarzlarına ve yaratıclıklarına ilişkin yazdıklarından ve söylediklerinden hareketle inceliyor. "Büyük yazar" dediğimiz insan nasıl yazıyor, edebi bir metni yazarken yaratıcılığını nasıl kullanıyor? Ve en önemlisi: yazarlara göre edebiyat nedir? Elinizdeki kitapta Gürsel Aytaç bütün bu sorulara yanıt arıyor.

Yayın Tarihi
ISBN 9755337340
Baskı Sayısı 1
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 150
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 19.5 cm
İlgili Kategoriler:
Kitap » Edebiyat » İnceleme
 
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapavrupa.com/kitap/yaratici-yazarlarin-yaraticiligi-ve-edebiyat-gorusleri/327492.html"> <img src="https://img.kitapavrupa.com/v1/getImage/fn:54260/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
%
35
indirimli
5,84 €
Liste Fiyatı: 8,99 €
Kargoya Teslim Tarihi: SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Okuyacağım (0)
Okuyorum (0)
Okudum (0)

 
KitapAvrupa © 2025
© 2010-2025 Her Hakkı Saklıdır.